transport de masini Anglia Romania
Transport Masini Anglia Romania

Daca vrei sa sti cat costa sa trimiti masina din Anglia in Romania trimite un email ori suna numerele de telefon de la biroul nostru din Londra afisate in pagina de contact. Daca trimiti email, nu uita sa specifici unde vrei sa fie masina livrata in Romania si tipul si marca masinii.

“Transport T” efectueaza curse saptamanale pe pltforme din Anglia in Romania pentru masini de marime mica si medie, masini comerciale si de transport pasageri, tractoare si alte utilaje agricole. Transportam masini din Anglia in Romania la uramtoarele locatii – Oradea, Cluj, Bistrita, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Brasov, Sibiu, Galati, Braila, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Timisoara si Arad.

Transportam masini din Anglia si in Moldova in Suceava, Iasi, Botosani si Bacau.

Transportul de masini din Anglia in Romania se efectueaza din Londra in fiecare sambata. La comanda transportam masini pe platforme individuale din UK catre Romania in regim de urgenta.

Pentru transportul de utilaje agricole din Anglia catre Romania va rugam sa precizati tipul de utilaj, lungimea, inaltimea si greutatea cand trimiteti emailul.

Va multumim!

transport auto uk romania
transport masini anglia romania
Transport De Masini Pe Platforma din Londra in Romania

Trimite masina din Londra in Romania cu “Transport T” in cel mai scurt timp si la un pret corect. Cursele se efectueaza saptamanal, plecarile se fac in fiecare sambata.

Pentru a trimite masina din Londra in Romania trebuie sa rezervati locul din timp, un depozit de £50 de lire trebuie platit la momentul comenzii iar diferenta se plateste la livrarea masinii.

Trimite masina din Anglia in Romania cu Transport T!